Presentació

Ja fa molts anys que les tecnologies de la informació i comunicació han entrat a formar part de les nostres vides de forma molt important. No ens imaginem un món sense internet, sense mòbils…

Els aprenentatges d’aquestes tecnologies han estat molt diversos, algunes persones els ha agradat fer cursos, altres han seguit un procés d’autoaprenentatge.

Els nivells aconseguits són molt diversos, i la percepció del que una persona sap sobre el tema és molt subjectiu.

Per això, la Generalitat ha creat les proves ACTIC (Acreditació de Competències de la Tecnologia de la Informació i Comunicació) per tal de normalitzar el nivell acreditat de TIC individual.

Si vols informacions oficials, pots clicar l’aspecte que t’interessi

Competències, nivells i certificats

Inscripció per l’aspirant

La prova d’avaluació

Guia de la prova

 


El grup AprènOnline és una associació sense ànim de lucre.

Ens agrada la docència i, en especial, la docència a distància. 

Som mestres o professors/es en actiu i compaginem la nostra feina al centre amb la docència a distància.

Mirem de millorar contínuament, oferint uns cursos cada vegada més atractius i accessibles.

Per a fer els nostres cursos no cal tenir coneixements previs.

Molts dels nostres alumnes han fet amb nosaltres el seu primer curs a distància via internet i l’han superat sense cap mena de problema.

En tot moment, en els cursos tutoritzats,  hi ha una persona a l’altra banda per acompanyar-vos i ajudar-vos en tot allò que necessiteu.


SOBRE ELS NOSTRES CURSOS

 

Calendari

Els cursos en línia començaran una nova edició cada dia 1 i 15 de cada mes, tant els que només són teoria, com els que tenen teoria i pràctica.

Els cursos semipresencials dependrà de la demanda en cada moment

Durada

Els cursos de teoria són de 15 hores.

Els cursos de teoria i pràctica son de 40 hores.

De totes maneres, cadascú hi pot dedicar el temps que vulgui, ja que els cursos estan oberts sencers tot el període.

Horari

Els nostres cursos en línia no tenen  cap activitat que impliqui treballar en un horari concret. Són asincrònics. La persona participant va fent les tasques a l’hora que vulgui. Si té un dubte, escriu al seu formador o formadora i abans de 24 hores tindrà una resposta. Tot i que mirem de contestar molt abans.

Els cursos semipresencials dependrà de la demanda i lloc.

Lloc

Els cursos en línia es poden realitzar des de qualsevol lloc.

Els cursos semipresencials es podran realitzar des de qualsevol lloc de Catalunya, depenent de la demanda.

Tutorització

Sempre hi ha una persona formadora que està pendent dels teus dubtes i va avaluant les tasques per si cal millorar-les. En qualsevol moment pots escriure un missatge amb algun dubte, suggeriment, proposta, etc. a la formadora. Rebràs una resposta abans de 24 hores.


CONTINGUT DELS CURSOS

Contingut

Cada curs  consta de 5 temes. Dins de cada tema hi ha diferents seccions on s’exposa el contingut del curs, i en cas dels cursos que tenen part de pràctiques, tenen diferents tasques a realitzar.

Dubtes

Si tot i l’explicació i l’ampliació de la persona formadora no se soluciona un dubte fem tot el que sigui possible per aclarir-lo. Si cal, fem vídeos personalitzats. Sempre en els cursos on hi ha tutorització

Avaluació

Un cop acomplerta cada tasca, el formador/a l’avaluarà, indicant si s’ha superat o hi ha algun detall a millorar. Si és així, el participant l’haurà de millorar seguint els consells del formador/a. No hi ha exàmens. L’avaluació és sempre qualitativa.

Idioma

La llengua vehicular de tots els cursos és el català. El contingut dels cursos és en català.

Millora contínua

Al final de cada curs hi ha una enquesta de valoració. A partir de les dades recollides es realitza una millora contínua dels cursos en cada nova edició.

Certificació

Tot  que l’objectiu Aquests cursos és la preparació per a superar els exàmens ACTIC del Departament, AprènOnline certificarà la realització i superació del curs.